preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Oglasna ploča škole

Ispraćaj Zore Hajdarović u zasluženu mirovinu

Kolektiv OŠ Nedelišće oprostio se od Zore Hajdarović, školske knjižničarke i učiteljice hrvatskoga jezika, koja je otišla u zasluženu mirovinu nakon odrađene 44 godine radnoga staža.

Kolegici Hajdarović u ime svih djelatnika zahvalio je ravnatelj Ivica Paić, a prigodni poklon od svih djelatnika OŠ Nedelišće uručila joj je učiteljica Sanja Crnčec uz čestitke za sva postignuća tijekom njezine karijere.

Zora Hajdarović zahvalila je kolegama na uspješnoj zajedničkoj suradnji tijekom godina i svima zaželjela puno uspjeha na njihovu profesionalnome putu.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tomislav Pintarić  datum: 9. 11. 2021. 08:45

Natjecanje u pripovijedanju

                                                       Dragi učenici!

Kako već nekoliko godina aktivno sudjelujemo u kulturnoj manifestaciji kojom obilježavamo Međunarodni dan pripovijedanja- 20. 3.- pozivam vas da se i ove godine uključite u isto događanje, tj. pripremite za školsko natjecanje  u izražajnom pripovijedanju. Prijave i sve detaljne informacije možete dobiti kod vaše knjižničarke.

Molim vas da se što prije prijavite kako bismo mogli započeti s pripremama.

  :: opširnije :: 


objavio: ZORA HAJDAROVIĆ  datum: 5. 2. 2020. 13:41

Zadnji dan nastave

Vozni red autobusa  Petak 14. 6. 

  :: opširnije :: 


objavio: IVICA PAIĆ  datum: 12. 6. 2019. 10:23
» Arhiva naših vijesti    
 


POGODI TKO JE OVO

       POGODI TKO JE OVO- za učenike od 1. do 4. razreda –NAGRADNI ZADATAK

 

        Rođen je 24. veljače 1786. godine u Njemačkoj,(Hanau), a umro je 16. prosinca 1859.u Njemačkoj ( Berlin).

         Zajedno s bratom Jacobom bavio se istraživanjem njemačkog jezika, folklora i kulture. Bili su sakupljači narodne i dječje bajke koju su onda umjetnički obradili i na taj način sačuvali od zaborava i omogućili svoj djeci svijeta da ih čitaju . Poznato je da su sakupili i zapisali 200 bajki, priča i 10 legendi.

VAŠ NAGRADNI ZADATAK:

1.NA papirić UREDNO I TOČNO napisati njegovo IME i PREZIME.

2.Napisati točan naslov barem DVIJU poznatih priča/ bajki.

3. Napisati na isti papirić svoje IME , PREZIME, RAZRED I ŠKOLU/ NEDELIŠĆE, PUŠĆINE, DUNJKOVEC).

4. Papirić s točnim rješenjem i podacima ubaciti u KUTIJU NA HODNIKU na kojoj piše „ TKO JE ON?“

5. Sve to trebate učiniti do ČETVRTKA 17.12.2020. do 10 sati.

6. Iz kutije ćemo izvući dvoje najsretnijih dobitnika prigodne nagrade.

7.Puno uspjeha želi vam vaša knjižničarka.

Škola na daljinu-školska knjižnica

     

„DA BISMO ZNALI GDJE SMO STALI“

     ( IZRADA PODSJETNE VRPCE ili STRANIČNIKA)

PODSJETNA VRPCA, STRANIČNIK;

BUCHZICHEN, LESEZICHEN ( njem.);

BOOK-MARK, BOOK-MARKER (eng.);

SIGNET ( franc.)

-služi za obilježavanje ili označavanje stranica kod čitanja, odnosno prekida čitanja pa evo jednog vrlo kreativnog zadatka-NAPRAVITE I VI SVOJU PODSJETNU VRPCU ILI STRANIČNIK.

Izrada je laka:

  1. Za podlogu izrežite tvrđi papir širine 2 do 6 centimetara, dužine do 30 centimetara,
  2. prisjeti se nekog lika iz lektire, lijepe rečenice o knjizi ( jer je Mjesec hrvatske knjige), naslova neke pročitane knjige…..neke tvoje buduće knjige……nekog događaja iz knjige,……..
  3. uzmi flomastere, bojice,tuš, kolaž, prešane latice cvijeća,ma bilo što………neka odabir bude tvoj i
  4. napravi SVOJ STRANIČNIK ( podsjetnu vrpcu) ( mogu ti malo pomoći i roditelji),

napiši svoje ime, prezime , razred, školu i vrpcu odloži u kutiju koja se nalazi u hodniku i na kojoj piše MJESEC HRVATSKE KNJIGE. To učini do 15.11.2020.  Možda baš tebe čeka ugodno iznenađenj      

GARDAŠIJADA- Mjesec hrvatske knjige-----uključite se

Dragi učenici!

 Vjerujem da ste svi vi ( osim možda učenika 1. razreda) čuli za jednog od naših najpoznatijih  dječjih književnika, za  ANTU GARDAŠA.

U našoj se školskoj knjižnici nalazi čak 19 naslova njegovih književnih djela . Ja sam ih sve navela, ali nešto sam pobrkala , nisam točno napisala te naslove pa vas pozivam da mi pomognete kako bi svaka knjiga dobila naslov koji joj odgovara.

Za neke od tih knjiga ( naslova)  ste čuli, možda ste ih već i pročitali ili ste ih zapazili na policama u knjižnici, ali da biste otkrili o kojim se sve to knjigama radi ,ovoga puta će vam u tome pomoći naš Internet i e-katalog naše knjižnice koji se nalazi u Metelwinu,računalnom programu za kolske knjižnice.

Sada ću vam objasniti kako ćete se njime poslužiti da biste najbrže došli do rješenja. Ovdje vam je adresa-link , trebate ga otvoriti

Metelwin - Skupni katalog

library.foi.hr › skupni    

i pojavit će vam skupni katalog OPEC  s naznačenim REGIJAMA ( odaberite  br.27 –MEĐIMURSKA, kliknite da vam se otvori županija i pojavit će vam se popis svih škola Županije međimurske čija se građa nalazi u Metelwinu. Potražite OŠ Nedelišće, kliknite na naziv škole, otvorit će vam se PRETRAŽIVANJE KATALOGA, pod SVI KRITERIJI odaberite AUTOR pa pored napišite PREZIME AUTORA; tj. GARDAŠ. Došli ste do rješenja!!!! Svi traženi naslovi su tu i to TOČNO napisani, a vi ih takve prepišite na papir, pored rješenja OBAVEZNO napišite svoje IME, PREZIME, RAZRED i ŠKOLU ( PŠ DUNJKOVEC; PŠ PUŠĆINE, MŠ NDELIŠĆE) i listić s točno riješenim zadatkom ubacite u kutiju na hodniku na kojoj piše MJESEC HRVATSKE KNJIGE.

Imena troje učenika ( sve tri škole zajedno) će 15.11.2020. ( završnica Mjeseca hrvatske knjige) biti izvučena i ako su odgovori točni, slijedi prigodna nagrada.

Puno uspjeha u radu. Krenite!!!Zabavno je i poučno! Istražujte po katalogu.

MOJI ZBRKANI, NETOČNI NASLOVI

VAŠI TOČNI NASLOVI

Duh na močvari

 

Izum ludog Leopolda

 

Pjegavica

 

Ljubičasti net

 

 

Igračke gospođice Nade

 

Bakreni Pero

 

Ukaza

 

Tajna velike pećine

 

Čovjek s crnim štapom

 

Tajna jednog videa

 

Krađa po galeriji

 

Ručak  s vodenjakom

 

Miron na tragu Svetoga Marka

 

Miron u škrinji

 

Damjan je pao u jezero

 

Filip: dječak s dva imena

 

Jež u zaleđenom potoku

 

Ljepši će postati cvijet

 

Zlatnici u kaputu

 

 

       Dragi učenici!

Citiranje

 

Citiranje je pružanje reference na publikaciju (članak, knjigaweb stranica) čiji smo materijal koristili za vlastite radove, sa dovoljnim detaljima kako bi se ta publikacija mogla pouzdano identificirati.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Citiranje_radova

Citiranje u znanstvenim i stručnim radovima u prvom redu služi tome da se čitatelja upozna s izvorima kojima se autor služio pri sastavljanju svoga rada te da im se na brz i pouzdan način omogući pronalaženje citiranog mjesta. Nadalje, citiranje služi čitateljima koji su zainteresirani za pojedinu temu da identificiraju druge radove koji govore o toj temi i pronađu materijal za daljnje istraživanje. Čitatelji iz citiranih materijala mogu također brže otkriti koje je područje istraživanja autor pokrio. Citati pokazuju da autor nije usamljen u određenoj tvrdnji i tako podupiru njegove stavove. Naposljetku, citiranje služi kao pomoć autoru da se disciplinirano pridržava pravila pisanja te da ispravno i precizno oblikuje svoje misli, nastavljajući tamo gdje su drugi u svome istraživanju stali.

iz: Uzelac, Upute za izradu studentskih pisanih radova, Zagreb, 2002.

 

 

Ovdje možete pronaći poveznice na s uputama kako citirati određeni izvor.

GPPNet - Citiranje

Odsjek za informacijske znanosti - Filozofski fakultet u Osijeku

HRČAK

Ekonomski fakultet u Zagrebu

Slavić, Aida. Prijedlog uputa za citiranje literature. Odsjek za informacijske znanosti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Slavić, Aida. Prijedlog uputa za citiranje literature. Odsjek za informacijske znanosti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu - .pdf format

 

Izvori i dokumenti

Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima

Wikipedija - Citiranje radova

IRB - Citiranje publikacija

    Bliži se jedan poseban dan-Svjetski dan učitelja ( 5. 10.) .To je prilika da svojim učiteljima pokažete koliko ih volite i koliko su vam oni važni i zato pozivam VAS I VAŠE RODITELJE  da se uključe u sljedeću aktivnost: neka se vaši roditelji prisjete dana kada su bili učenici i što je njima značila njihova učiteljica/ učitelj, a  isto učinite i vi za svoju učiteljicu/ učitelja te svoje  osjećaje , sjećanja,....prenesite na papir  ( napišite) , potpišite se, navedite razred i školu, a roditelji neka navedu svoje ime , prezime , te ime djeteta i razred koji dijete pohađa, stavite u kovertu ili plastičnu omotnicu, donesite u školu i odložite u kutiju u hodniku na kojoj će pisati DRAGI UČITELJI, SVE NAJBOLJE.Molim vas da to učinite do  DO PONEDJELJKA 5.10.2020.Najbolje radove učenika i roditelja ćemo objaviti na web stranici Škole-knjižnice, oglasna ploča.MOLIM VAS DA NE PREPISUJETE TUĐE RADOVE SA INTERNETA ILI ČASOPISA.NEKA TO BUDE VAŠE, JEDNOSTAVNO I ISKRENO.   

           

NAPOMENA****** RADOVE MOŽETE POSLATI SVOJIM UČITELJICAMA RN ili HJ  PUTEM TIMESA S NAPOMENOM ZA KNJIŽNICU.


 

   

                       PLANET NA RUBU!- likovno -literarni natječaj za učenike osnovnih škola

       Knjižnica "Nikola Zrinski" Čakovec -Dječji odjel- i ove godine poziva učenike osnovnih škola naše županije da se uključe u likovno-literarni natječaj, jednu od  manifestacija kojom će se obilježiti Mjesec hrvatske knjige. Manifestacija je posvećena planetu Zemlji , 50. GODIŠNJICI OBILJEŽAVANJA DANA PLANETA ZEMLJE ,a moto je Razlistaj se! Tim povodom Knjižnica "Nikola Zrinski" organizira likovno- literarni natječaj pod nazivom PLANET NA RUBU! I naša knjižnica se pridružuje ovoj manifestaciji i stoga pozivam sve zainteresirane učenike da do 15.10.2020.u vidu literarnog ili likovnog izričaja izraze svoj doživljaj Zemlje na rubu! te radove predaju pod PRVIM  velikim odmorom  NA ŠKOLSKOM HODNI KUKNJIŽNIČARKI ILI učiteljici HJ( učenici PN, a učenici RN svojoj učiteljici).Pazite na rok!!!! Tri najbolja literarna i likovna rada bit će poslana na natječaj, izložena u izložbenom prostoru Dječjeg odjela Knjižnice " Nikola Zrinski" Čakovec i......možda UPRAVO VAS ČEKA NAGRADA NA ZAVRŠNOJ SVEČANOSTI ZATVARANJA MJESECA HRVETSAKE KNJIGE.


 

         

     23.9.-Međunarodni dan kulturne baštine i Dan europske baštine

       Članice Europske unije, ali i sve zemlje pristupnice, 23. 9. brojnim manifestacijama potvrđuju svoju pripadnost zajedničkom europskom kulturnom , socijalnom, političkom i ekonomskom identitetu. Treba naglasiti da je europska kulturna baština spoj različitih utjecaja i kulturnih doticaja i stoga se obilježavanjem Dana europske baštine želi  naglasiti ne samo njezina različitost , već i europska dimenzija zajedničkog nasljeđa. U Republici Hrvatskoj ovaj se dan obilježava od 1995. godine kada je selo Krapje proglašeno selom iznimne graditeljske baštine.

       Od 1972. godine kada je usvojena Konvencija za zaštitu svjetske kulturne i prirodne baštine  ( UNESCO; Centar za svjetsku baštinu) do danas na Popisu se nalazi veliki broj- 982 dobra od čega 760 pripada kulturnim dobrima, 193 prirodnim  te 29 mješovitim dobrima.

   Ovogodišnji Dani kulturne baštine obilježavat će se pod zajedničkim nazivom " Baština i obrazovanje-škola za život" i stoga vas pozivam da na hodnicima naše škole pogledate izložbu starih čitanki , knjiga iz kojih su prva slova učili vaši  pradjedovi i prabake, djedovi , bake, očevi i majke.Čitanke s kojima su se družili  i otkrivali ljepote napisane riječi, stjecali prve spoznaje o životu i ljudima oko sebe i kojih se i danas rado prisjećaju jer su VAŽAN  dio njihovoga odrastanja i školovanja..

DRAGI UČENICI!

Druženje s knjigom nastavljamo i ove školske godine.Idemo u susret velikom kulturnom događaju koji slavi knjigu, a to je već svima dobro poznati MJESEC HRVATSKE KNJIGE ( 15.10.-15.11.).I ove godine neizostavna aktivnost je KVIZ ZA POTICANJE ČITANJA .Tema ovogodišnjeg kviza je ISTRAŽIVAČI PLANETA Z.

Zadaci vezani uz Kviz nalaze se na mrežnim stranicama Kviza koji će se moći riješiti u razdoblju od 14. rujna do 23. listopada 2020. godine i moći će se riješiti na računalu, tabletu ili pametnom telefonu.

U prilogu šaljemo  se nalaze objašnjenja vezana nuz  Kviz.

Ove  godine Nacionalni kviz za poticanje čitanja prilagođen je novonastaloj situaciji: umjesto čitanja knjiga, treba istražiti online izvore informacija.

Kviz se nalazi na mrežnoj stranici: https://www.mhk.hr/kviz/, a plakat na: https://www.mhk.hr/kviz/plakat.

Na mrežnim stranicama Kviza može se pročitati sve vezano uz Kviz, pravila, najčešće postavljena pitanja, a na njoj će biti objavljeni i pobjednici Kviza.

 

NOVI RASPORED RADA ŠKOLSKE KNJIŽNICE-š.g.2020.-21.

PONEDJELJAK    12-18

UTORAK               7.30-13.30

SRIJEDA               12-18

ČETVRTAK            7.30-13.30

PETAK                   7.30-13.30

CIJENA DJEČJIH ČASOPISA-PRETPLATA

MODRA LASTA      150

SMIB                       150

PRVI IZBOR            160

MOJ PLANET          180

RADOST                  150

NEŠTO NOVO I JAKO ZABAVNO ZA UČENIKE NIŽIH RAZREDA

Predmet: Program poticanja čitanja iz užitka "Blabla"

Poštovani,

Program poticanja čitanja iz užitka "Blabla" namijenjen je učenicima nižih razreda osnovnih škola grada Čakovca. Provodi ga Knjižnica "Nikola Zrinski" Čakovec uz podršku Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Čakovca s ciljem razvoja kulture čitanja iz užitka, te razvijanje ljubavi prema knjizi i čitanju kao kvalitetnom načinu provođenja slobodnog vremena.

U programu mogu sudjelovati učenici nižih razreda osnovnih škola grada Čakovca. Za vrijeme ljetnih školskih praznika (od 01.07. do 31.08.2020. godine) u radno vrijeme Knjižnice "Nikola Zrinski" Čakovec. Djeca mogu iskoristiti mogućnost besplatne posudbe knjiga uz uvjet da pročitaju barem jednu knjigu, te o njoj u jednoj rečenici napišu svoje dojmove koje će popratiti crtežom. Na besplatan upis i prijavu za sudjelovanje u programu mogu doći s roditeljima, a  knjige posuđivati uz poštivanje Pravilnika  o uvjetima i načinu korištenja knjižnične građe i usluga Knjižnice "Nikola Zrinski" Čakovec http://www.kcc.hr/pravilnik-o-uvjetima-posudbe/

Predložak za crtanje može se preuzeti s mrežne stranice Knjižnice „Nikola Zrinski” Čakovec ili na posudbenom pultu Dječjeg odjela. Crteže možete donijeti u Knjižnicu, ili ih poslati mailom na adresu maticna@kcc.hr. Više informacija o programu na mrežnoj stranici: http://www.kcc.hr/blabla-program-poticanja-citanja-s-uzitkom/

Pozivamo Vas da informirate i potaknete djecu i njihove roditelje na ovu mogućnost kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za vrijeme školskih praznika. Najaktivnije i najkreativnije sudionike ćemo prigodno nagraditi.     

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite djelatnicama Dječjeg odjela Knjižnice "Nikola Zrinski" Čakovec / tel: 040 310 595 kućni 21.

S poštovanjemLjiljana Križan, prof.

ravnateljica Knjižnice "Nikola Zrinski" Čakovec           

Dragi učenici!

Sve vas lijepo pozdravljam i podsjećam da je knjiga vaš najbolji prijatelj i da uz nju lakše i ljepše prolazi vrijeme. Da su likovi iz knjiga slični vama i imaju probleme kao što su i vaši, ali i odgovore na mnoga vama nerješiva pitanja. I oni su zaljubljeni, možda tužni, žele nešto.....U rješavanju vaših problema i nedoumica možda vam mogu pomoći sljedeći naslovi. Potražite ih u virtualnom svijetu i ugodno se zabavite.

Nisam vas zaboravila.                                                           Vaša knjižničarka.            

                                                                                                                             

Nemojte zaboraviti da i na webu  naše škole imate e- lektire. Čitajte, slušajte, gledajte i uživajte.

Hrvatsko čitateljsko društvo objavilo je kalendar za svibanj. Pogledajte što se obilježava u svibnju vezano uz knjigu i čitanje: Kalendar - svibanj  Zgodno-svaku stranicu možeš otvoriti i doznati neku zanimljivost.

 

Za učenike i učitelje: Popis literature vezane uz COVID-19.

https://www.ifla.org/covid-19-and-libraries

http://www.ala.org/alcts/preservationweek/resources/pandemic

https://www.ncptt.nps.gov/blog/covid-19-basics-disinfecting-cultural-resources/

https://www.canada.ca/en/conservation-institute/services/conservation-preservation-publications/canadian-conservation-institute-notes/caring-heritage-collections-covid19.html

https://www.aam-us.org/programs/about-museums/reviewing-cleaning-and-collections-care-policies/

 

Evo nešto zgodno i poučno za učenike nižih razreda

Susan Perrow: Patuljak koji je morao ostati kod kuće

 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek – “Vrijeme je za online priču”:

https://www.gskos.unios.hr/index.php/vrijeme-je-za-online-pricu/

Službeni youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCAePT8y3y4ORSGSLb9GZjUA

 
GRADSKO KAZALIŠTE LUTAKA SPLIT:
UGASITE EKRANE, ODMORITE OČI I SLUŠAJTE KAZALIŠTE!
Audio program kreće 16.4. u 12 h snimkom predstave „Ježeva kućica“, Branka Ćopića u dramatizaciji Momčila Popadića i u režiji Mirka Čovića iz 2003.

Draga djeco, zatvorite oči i napnite uši! Svaki dan, u bilo koje doba, udobno se smjestite, uživajte i razvijajte maštu slušajući kazalište.

Poznatu basnu u stihovima o Ježurki Ježiću pričaju vam i pjevaju Sanja Vidan, Ivica Beatović, Milena Blažanović, Alin Antunović, Mirko Čović, Ivan Medić, Andrea Majica i Milana Buzolić-Vučica. Glazbu je skladao Mirko Krstičević.
Radioigru možete slušati putem linka https://bit.ly/3b98r5l, a bit će dostupna na Youtube kanalu kazališta do daljnjeg.
 
 
KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKA POKLANJA ONLINE PREDSTAVE.
 
Profesor Baltazar - put oko svijeta: https://youtu.be/a8fWnZqgrY
Crvenkapica - tko se boji vuka još?: https://youtu.be/mRVZehC7aD8
Grašak na zrnu kraljevne: https://youtu.be/bUFk6OtXDdc
Čarobni osmijeh: https://youtu.be/xDcHYTjrJy8

eČASOPISI

Naučimo, podsjetimo se, zabavimo se ( posebno korisno za 2. razred).

PDF dokument KIMOO 7.r_CASOPISI NA RAZLICITIM MEDIJIMA_BIO.pdf

Školska knjiga kao svoj doprinis nastavi na daljinu daje besplatna online izdanja časopisa Modra lasta i Smib na poveznici: ovdje

Prvi izbor - online:  https://mozaik-knjiga.hr/casopisi/prvi-izbor/prelistaj-casopis/

Evo i svih brojeva PRVOG IZBORA:  https://mozaik-knjiga.hr/casopisi/prvi-izbor/prvi-izbor-2019-2020-ucenje-na-daljinu/

Novi broj Smiba-  8/2019.-20. TRAVANJ: https://online.fliphtml5.com/kzpyj/pcdi/

Novi broj Smiba-  9/2019.-20. SVIBANJ: https://online.fliphtml5.com/kzpyj/homn/

Modra lasta za svibanj:   https://online.fliphtml5.com/kzpyj/ngmf/

KORISNI LINKOVI ZA PRETRAŽIVANJE

http://lektire.skole.hr/lektire-osnovna-skola

http://en.childrenslibrary.org/

http://www.magickeys.com/books/

http://www.lil-fingers.com/storybooks/index.php

http://proleksis.lzmk.hr/

http://www.zakladacvv.hr/

http://www.kgz.hr/hr/e-izvori/besplatne-eknjige-5189/5189

Naučimo se koristiti enciklopedijama-korisno za učenike 3. i 4. razreda (ali i za sve ostale).www.profil-klett.hr › koristenje-encikloped

 

Kvalitetno provedite slobodno vrijeme: https://sites.google.com/view/ostajem-doma

Besplatne eKNJIGE   http://www.kgz.hr/hr/e-izvori/besplatne-eknjige-5189/5189

GRAĐA LAGANA ZA ČITANJE

Internacionalna DJEČJA digitalna knjižnicahttps://www.youtube.com/watch?v=Gx52cQuYmGQ&fbclid=IwAR152KjG4aB1iDa4QP0IMNFD7OGGJtROmetEh2E6-KYSYRTujDLXMT6vRq0

 

VAŽNO!

Ako imate problema sa pravilnim pisanjem, najsigurnije rješenje je uporaba epravopisa. http://pravopis.hr/

Tu je rješenje i za sve one koji pri izradi projekata trebaju navesti -citirati- izvore znanja. Rješenje neka potraže pod: PRAVILA 8. Pravopisni znakovi; 8.21 Bibliografske jedinice.

Korisni linkovi

Virtualna šetnja


Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


eTwinning

   

          

 

eTwinning projekti naše škole:

Trick or treat! 

Slova su nova fora!

"Grad- to ste VI! - priča o Vukovaru


Foto galerija

Projekt "Kretanjem do zdravlja" traje i za vrijeme online nastave!

Kliknite i pogledajte galeriju slika.


Croatian Makers Liga

Školska godina 2020./2021.

 

 

preskoči na navigaciju